5 από τις καλύτερες μηχάνες εσπρέσσο (Espresso Machine )

μηχανές εσπρέσσο  (Espresso Machine ) || Oδηγός αγοράς

οι καλύτερες μηχάνες εσπρέσσο (Espresso Machine )

1. Philips Series 3200 EP3246/70

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ (Espresso Machine )
@ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Φτιάξτε εύκολα Espresso, Coffee, Cappuccino και Latte Macchiato με το πάτημα ενός κουμπιού. Το LatteGo  είναι εύκολο στη ρύθμιση και μπορεί να καθαριστεί σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.

Η οθόνη αφής μας σάς επιτρέπει να επιλέγετε εύκολα τον αγαπημένο σας καφέ. Ρυθμίστε τη δύναμη αλέσματος και την ποσότητα του ροφήματός σας με το μενού My Coffee Choice. Επιλέξτε εύκολα ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας

2. Rancilio Silvia Inox Οικιακή Μηχανή Εσπρέσο

 

Αυτή η δημοφιλής μηχανή εσπρέσο είναι κατασκευασμένη για να αντέξει. Το ισχυρό περίβλημά της είναι κατασκευασμένο από σιδερένιο πλαίσιο και πλευρικά πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι κατασκευασμένη για εξαιρετική σταθερότητα στη θερμότητα και κορυφαία ποιότητα εκχύλισης. Διαθέτει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  για το εργονομικό φίλτρο porta 58mm για εξαιρετική εκχύλιση.

Πρόκειται για τα ίδια φίλτρα porta που χρησιμοποιούνται στις εμπορικές μηχανές της Rancilio. Το ενιαίο μπόιλερ της Silvia έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα όγκου από οποιαδήποτε οικιακή μηχανή στην κατηγορία της. Με χωρητικότητα 0,3 λίτρα, αυτός ο επιχρωμιωμένος ορειχάλκινος λέβητας παράγει εξαιρετική δύναμη ατμού και αξιοσημείωτο χρόνο ανάκτησης μεταξύ των λήψεων. Το δοχείο νερού των δύο λίτρων μπορεί να αφαιρεθεί ή να γεμίσει από πάνω ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

 

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ (Espresso Machine )

 

Χαρακτηριστικά:

  • Εργονομική χειρολαβή Portafilter
  • Εξαιρετική Θερμική Σταθερότητα και Ποιότητα Εξαγωγής
  • Επαγγελματικό Κουμπί Ατμού για Έλεγχο με Ακρίβεια της πίεσης του Ατμού
  • Κλασικός Γραμμικός Σχεδιασμός για να ταιριάζει σε διαφορετικούς χώρους
  • Φίλτρα Καλάθια 14 γρ. και 18 γρ.
  • Δίσκος απόσταξης από ανοξείδωτο ατσάλι

3. Gaggia Classic Blue Μηχανή Εσπρέσο

μηχανή καφέ espresso για αλεσμένο καφέ ή παστίλια (ESE)

Η παραδοσιακή μηχανή καφέ espresso για αλεσμένο καφέ ή παστίλια (ESE) σε νέα έκδοση που ενσωματώνει τα 80 χρόνια ιστορίας, εμπειρίας και παράδοσης της Gaggia στις μηχανές καφέ espresso. Ιταλικής κατασκευής, υψηλής ποιότητας και κλασικού design σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς απαιτήσεις.

Η Gaggia classic Pro βελτιώνει μία από τις καλύτερες διαθέσιμες ημιαυτόματες μηχανές εσπρέσο εισαγωγικού επιπέδου. Ο σχεδιασμός προσφέρει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, με βελτιωμένες βάσεις αντλίας για πιο αθόρυβη παρασκευή καφέ. Με την Gaggia classic Pro, θα αποκτήσετε μια ευέλικτη μηχανή  εσπρεσσο κατασκευασμένη για να αντέξει για χρόνια.

 

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ (Espresso Machine )

 

4. DeLonghi EC685.R Dedica Espresso machine

Κατάλληλη για καφέ σε σκόνη ή για μερίδες ESE (Easy Serving Espresso)

value for money 

 

Η μηχανή εσπρέσο De’Longhi Dedica DeLuxe, σε ματ φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι, παρέχει την υψηλή ποιότητα ισχύ παρασκευής που περιμένετε από την De’Longhi σε έναν εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό 6 ιντσών. Το σύστημα θέρμανσης Thermoblock της παρέχει τέλεια ροφήματα σε μόλις 35 δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε πολλά φλιτζάνια καφέ στη σειρά, διατηρώντας την ιδανική θερμοκρασία με το Σύστημα Rapid Cappuccino.

Ο ρυθμιζόμενος αφροποιητής Premium σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα επίπεδα αφρού και ατμού για να προσαρμόσετε μια ποικιλία από νόστιμα ροφήματα με βάση τον εσπρέσο, όπως flat white, latte macchiato και άλλα, με ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια.Φέρτε την εμπειρία της καφετέριας στο σπίτι με την De’Longhi Dedica DeLuxe. Είναι γρήγορο και απλό – θα πίνετε καφέ σε χρόνο μηδέν.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Σύστημα Ready to Use / θέρμανσης νερού και ατμού Thermoblock
  • Ακροφύσιο ατμού με ρυθμιζόμενο ύψος για χειροποίητο αφρόγαλα και ζεστό νερό
  • Εύχρηστο πάνελ χειρισμού με 3 φωτιζόμενα πλήκτρα
  • Αποσπώμενο δοχείο νερού (1 lt)
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας καφέ με 3 διαβαθμίσεις / σκληρότητας νερού
  • Ένδειξη αφαλάτωσης

5.  Delonghi ECP 31.21 Μηχανή Espresso

 

 

ll

Όποια και αν είναι η προτίμησή σας – μονός ή διπλός εσπρέσο, καπουτσίνο ή λάτε – η μηχανή παρασκευάζει αυθεντικά ροφήματα ποιότητας barista, όπως ακριβώς απολαμβάνετε στην αγαπημένη σας καφετέρια.Το σύστημα De’Longhi Advanced Cappuccino System αναμειγνύει και αχνίζει το γάλα για να δημιουργήσει πλούσιο, κρεμώδες αφρό για ροφήματα με ομοιόμορφη υφή – όπως ακριβώς σας αρέσει.Η δεξαμενή νερού αφαιρείται, ξαναγεμίζει και επανατοποθετείται εύκολα, ενώ η στάθμη του νερού είναι εύκολα ορατή.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!